Livet

Vitt vitt vitt

God morgon VITA världen!

Härligt härligt! Även om det är preeeecis så det syns så är det VITT ute idag! Tjoho!!!

Det firade vi med mysmorgon i soffan med julkalendern och frukost. Sen tog jag, Viktor och Harry en liten extrasväng när vi gick till skolan för att spana in om det fanns nån mer snö. (Man vet aldrig om det kan finnas mer på nån annan gård så sånt måste kollas!) Tyvärr fanns det inte mer nån annanstans så vi fick glädja oss åt dom små flingor som föll när vi gick. Mysigt värre!

Idag får jag o Harry finbesök av Karin och lille Sam som kommer hit och hälsar på. Vi har mycket att stå i innan för man vill ju ha fint och städat när man får besök. Man kan ju tro att det fortfarande  skulle vara städat här efter visningen i helgen men jag har tvättat 8 maskiner tvätt så det är lite att vika och få in i garderober…

Ikväll är det dessutom föräldrarådsmöte så jag har fullspäckad dag idag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: