Hus och Hem

Äntligen måndag!

God Morgon!

Jag tror aldrig jag har varit så glad över att det är måndag. En vecka av ständigt kaos är över och visningen av vår lägenhet gick bra. Vi hann klart PRECIS i tid och hann mer eller mindre bara utanför dörren innan mäklaren kom för att låna vår lilla skokartong för en stund. Hua! Jag kommer aldrig göra en sån här grej igen. Fy fasen.
Väntar in lite trevligare ljus så ska jag försöka ta lite bilder så ni får se vad vi åstakom under den här jäkla veckan.

Idag är det tänkt att mäklaren ska ringa runt till dom som var på visningen och om allt går som det är tänkt bör vi bli av med den här rackaren till lägenhet under veckan. Fredrik är lugn som en filbunke som vanligt men jag är skitnervös!

Min plan för idag är… Ingenting. Jag och Harry (som är förkyld) ska bara vara hemma och mysa. Jag tänker till och med gå och lägga mig och sova middag med honom. Han har svårt att sova för allt snor och hosta så jag har varit uppe hur många gånger som helst i natt… Stackars krypet. Men, det ska vi minsann ta igen snart. Om en liten stund kryper vi ner i sängen igen. Skönt! I övrigt ska jag slänga in ett par maskiner tvätt. Thats it.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: