Livet

Åka buss är jätteskoj!

Nu är jag hemma vid datorn igen så här kommer bilderna som inte ville laddas upp. Harry diggade att åka buss!
Han missade ju resan till simhallen eftersom han toksov med på hemvägen satt han och stirrade på dom där jättestora dörrarna som öppnade och stängde sig hela tiden. Det gick dessutom människor in och ut OCH det var jättestora fönster så man kunde se alla bilar utanför. Högsta poäng!

Viktor va kanonduktig på simskolan och jag har massa bilder (hoppas jag). Dom kommer sen. När vi skulle åka hem kom hela hans grupp travande och åkte med samma buss som oss. En extra bonus för Harry som fick ha storebror med sig på sin premiärtur. En väldigt lyckad utflykt som tog på krafterna – han har sovit i nästan 1½ timme nu vilket är extremt för att vara Harry.

Mamma ska snart hämta storebror från skolan och sen ska jag piffa mig. Det vankas julbord med jobbet ikväll minsann!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: