Hus och Hem

Har ingen hud kvar

Ska väl ta och gå och lägga mig snart… (Bjuder på en piffig sängbild till den tanken) Men, inte förrän jag har gnuggat kaklet i köket en vända till (vi har fogat ikväll) och städat undan allt efter kvällens fix och trix med denna galna renovering. Ikväll har det blivit lite spacklat och jag har byggt ihop spegel/hylla/belysning till lilla toan. Jag ser fortfarande inte ljuset i tunneln men nånstans där borta finns det. Hoppas jag… Vi har till på söndag på oss och jag är stressad. Så kan vi säga. 

Återkommer i morgon. Over and out.

just det. Rubriken ja… Har tvättat alldeles för många lister med T-röd utan handskar. Gör inte det. Det gör ont efteråt.

0 kommentarer

  • Vendela

    Hejsan, vad härligt att du gör om hemma Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!/Vendela

Kommentera

%d bloggare gillar detta: