Livet

Iphone tål vatten

Den här lille killen badade balja idag. Det har varit en läskig sak fram till nu då han äntligen insett att han kan sitta i baljan själv. Han har liksom inte hajjat att det är precis samma sak att sitta – oavsett om man sitter på golv eller i baljan. Nu däremot har han greppat grejen och älskar det! Det enda problemet är att baljan är lite böjd i botten vilket gör att man kan tappa balansen ibland. Det gjorde Harry idag. Mamma gjorde en ninjasaltomotal och fångade honom. Men hon hade glömt att telefonen låg på toalocket. Den gjorde en glidning ner bakom locket och slank ner mellan sitsen och locket. Plums. FAAAAAN!
Det blev ytterligare superhjälte-move. Jag var nere i toan och fiskade upp den badande lilla teknikprylen på typ 1 sekund. Som tur va hade jag slängt massa papper i toan bara nån stund innan som den landat på så det vara ”bara” nån centimeter av telefonen som badade. Ropade på Fredrik som fick ta över hjärt-lungräddning på den stackaren med hjälp av min hårtork. När jag kom med i matchen (efter att ha fått upp Harry ur baljan) var min älskade telefon söndermeckad och fick ytterligare syrgas i form av varm hårtorksluft. Men den var död. Länge trodde vi att hoppet var ute men så plötsligt efter typ 15 minuter blinkade skärmen till. Vi provringde till den och det funkade!!! Nu har den återhämtat sig och allt verkar funka. Tyvärr kan den väl dö när som helst men det sista som lämnar en är hoppet. Jag önskar inte saker sådär jätteofta men idag önskar jag. Nya telefoner finns INTE med i budgeten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: