Livet

Kaoset fortsätter

God morgon!

Här har vi precis kommit igång igen. Fredrik knackar ner dom sista kakelplattorna och jag o Harry håller oss mest undan. Tror vi ska dra oss upp på övervåningen och fixa lite inför dom där jullådorna som börjar bli en tragisk följetång. Jag har flyttat fram tidpunkten för detta i över en vecka nu och snart börjar det bli dags – det SKA vara pyntat här tills Viktor kommer!

Idag har jag dessutom ett annat viktigt ärende på schemat. Jag måste fixa dom sista presenterna till Viktors paketkalender. Jag har alla ”stora” saker men det ska kompletteras med lite tatueringar och klistermärken och sånt där småkrafs som han gillar. Ska försöka få tag på murgröna och julblomma också för att få till en julgrupp. Känns som om det kanske inte är världens bästa planering att renovera mitt i julförberedelser men vad göra?

Så här skulle jag vilja ha hemma

Kommentera

%d bloggare gillar detta: