Pyssel och Fix

Nu tänder vi första ljuset

Till slut har även första adventsljuset tänts även i det här huset. Köket tar form och ikväll har vi fått förstärkning av Benke och Carro. Benke har plockat bort toa och handfat i på lilla toan eftersom den ska målas både på golv och väggar. Vattnet är ju såklart bortkopplat även i köket så vi springer upp och ner som fåntrattar här med allt från kaffepannor till skurhinkar. Larvigt hur beroende man är av vattnet i kranen. Jag och Carro har lagt mer tid på kaffedrickning och tv-tittning men det är liksom inget stort kök vi har så det går inte att vara allihop.

För att återgå till min adventsstake så blev den skapad av en ny ljusstake i zink från Inredningscompaniet. Där hittade jag även adventsiffrorna i plåt. Lite mossa och annat smått och gott jag hittade hemma fick bli dekoration. Jag måste säga att jag är riktigt nöjd! Inga tomtar och annat rött eftersom det är vit jul som gäller i år. Det enda som återstår idag är att hejja på snön som ÄNTLIGEN börjat falla.

Till sist för idag vill jag passa på att säga GRATTIS till den lille killen som för en liten stund sen föddes på Danderyds BB. Min fina vän Johanna har kämpat många långa timmar idag och till slut bestämde sig den lilla filuren för att det var dags att komma ut. ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: