Livet

Julklädsel till 1:a advent

Idag är det första advent och i stället för att tända ljus och stjärnor sitter jag i ett kaos utan dess like. Helt galet.
Köket befinner sig i utspritt i delar, moduler, stommar och kartonger över precis hela nedervåningen. Övervåningen är lite lite bättre men att få ner 5 stora lådor med julsaker är bara att glömma. Så, jag pyntar där jag kan och börjar med bloggen. Den har fått julkläder och lite snö för att det ska infinna sig i alla fall lite julstämning. Jag funderade ett tag på att göra om menyerna också men tidsbrist fick mig att ge upp den tanken. 

Tyckte själv att det blev ganska juligt. Hoppas ni alla tycker det är fint. Ni läsare ökar ständigt i antal vilket jag tycker är superskul! Trevlig första advent! ♥ 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: