Livet

Sjunkna skepp

Hemma igen efter en dag på stan. Eller i stan i alla fall. Vi har varit på vasamuseet och kollat in om skeppet fortfarande ligger på land. Det gjorde det. Satan vad stort det är! Det var säkert 15 år sen jag var där och det va faktiskt mycket roligare än jag kom ihåg det. Viktor gillade det och vi har haft en riktigt mysig dag!

Måste dessutom nämna att restaurangen på museet var kanon! Det brukar ju annars inte vara nån hit att käka på såna där ställen, det bästa som går att få brukar vara en torr ostmacka. Men inte här. SÅ bra käk. Dom samarbetar tydligen med kocktävlingar och grejer så det va klass må jag säga. Vi käkade nån svenska smaker-tallrik med massa lax, ost, sill och kallskuret. Riktigt bra! Viktor åt köttbullar och det var inga frysta mamma scan där inte. Hemkörda och supergoda! Dock glömde dom bort viktors mat för det kom ett jättesällskap på typ 40 pers. Det gjorde att vi fick säga till efter typ 20 min. Och efter 17 ursäkter fick vi kaffe och efterrrätt gratis som plåster på såren. Och det plåstret satt fint kan jag lova. Den godaste chokladtårtan jag ätit tror jag. Himmelsk! Och så stor bit att inte ens jag pallade hela. Då är den stor!

Riktigt mysig dag! Nu är det lekdejt för Viktor på schemat och jag o Harry drar på en PW. Vad Fredrik ska göra? Tror det blir ryggläge på sofflocket för hans del. Jag Powerwalkar – han powernapar. 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: