Livet

Finfina strumpor

Jag bara måste få visa upp mina nya älsklingar. Jag är ju en kjol/klänningstjej och nu till vintern gäller det att bunkra upp med tjocka strumpisar och knästrumpor. Dom här godingarna är helt underbara och kommer bli flitigt använda till både fina stövlar och mina boots. Kan nog bli tvungen att skaffa dom i svart också. Kommer från Lindex.

Fint mönstrade och i en ljuvlig grå färg. Spets och en söt knapp i bak. Man måste ju tycka om dom! 🙂 Min fina spetskantade underklänning är från Ellos och puffärmskoftan är H&M från i somras. Slog på stort och hade mitt halsband från Rebecca som jag fick av mamma o pappa i 30-års present. Inte ofta man får anledning att ha halsband så det gäller att passa på. (Harry anser ju nämligen att halsband används till två saker. Äta på eller möjligen hänga sig i)

Jag brukar ju vanligtvis inte hurta runt så här ”uppklädd” hemma men idag har jag fått vara Anne en stund. Härligt! En jättemysig fikastund med fina Annette var uppfriskande och så välbehövt. Lugn och ro med en kaffe och massa skvaller. Precis vad en mamma behöver då och då. Hann med en liten liten shoppingtur också. Visar fynden imorgon.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: