Livet

Dåliga bilder men en trevlig kväll

Kom-i-håg-lapp till mig själv. Ta med kameran när du åker bort! Vi har varit hos min moster på födelsedagskalas vilket har varit trevligt värre. Supergod mat (älggryta som va helt ljuvlig) och massa familjemys. Det enda som stör mig lite är som sagt kameran. Gammelmormor va med och bilderna jag fick lov att ta med min mobil hade blivit så fina om jag haft min riktiga kamera med mig. Typiskt. Men men, nästa gång! Tills dess får dessa duga.

Så trist att bilderna är av så himla dålig kvalité. Harry och Stefan (min kusin) var söta som tusan när dom övningskröp på golvet och det hade varit kul att ha en bild på min mormor och killarna. Måste genast planera in nåt tillfälle där vi kan ta en sån…

Nej, nu blir det lite TV innan jag ska stupa i säng. Är fortfarande trött efter mardrömsnatten.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: