Livet

Minst sömn vinner!

Sova behöver man inte. Om det nu var nån som trodde det. Nej då. Man går och lägger sig och så sover man så korta stunder man kan. Kortast stund vinner! Jo, det är sant. Det är så man gör. Jag vann. Varje gång. Hela natten. Det bästa med ”att man inte behöver sova” är att det egentligen inte spelar någon roll vem som vinner. Hela familjen får dela på priset. Fullständig utmattning. Och det är ju extra kul eftersom jag som vann är den enda som inte har nåt att göra på dagarna. Så medan storebror försöker koncentrera sig i skolan, pappa sitter på viktigt jobbmöte i stan och mamma gör sitt bästa för att städa upp efter natten och morgonens kaos, vad tror ni vinnaren gör då? Jo, jag SOVER. Hur nöjd och glad som helst nedstoppad i en mysig åkpåse ute i vagnen.

Det är en skitkul lek. Hedersord.

Tack familjen för en god match inatt. Samma tid och plats ikväll?

0 kommentarer

  • Anders

    Halloj,tänkte bara tipsa om vår bloggtävling som vi anordnar borta på Seatfinders resblogg:Seatfinders barntävling:Skriv om bästa resmålet med barnen och vinn ett presentkort på Toys R Us.Klicka på länken i artikeln för att komma till själva tävlingen.Med vänliga hälsningar,Anders

Kommentera

%d bloggare gillar detta: