Livet

Vilken härlig dag!

Åhh vi har haft en riktig mysig dag med Jenny, Marwin och lilla Meja. Storasyskonen fick tyvär inte vara med idag, dom har ju sina ”jobb” på dagis och skola att sköta. 🙂
Det är så himla kul att vi sitter här och leker med våra barn nu, jag och Jenny. Vi har ju känt varandra sen jag var 1 och hon 3 så vi har hängt ihop ett tag. Det har dock varit perioder av många många år som vi inte varken sågs eller hördes men Facebook är bra till mycket. Nu hoppas jag verkligen att vi håller i det här 😀

Ett litet paket var förberett för lilla fröken Meja och jag tror nog hunden kommer bli poppis. Söta lilla tjejen! ♥
Jag insåg för övrigt när vi köpte presenter att jag är glad att jag har killar. Jösses vad svårt att hitta och välja bra saker till små prinsessor. Men det kanske är en vanesak. Känner mig betydligt mer hemma bland pirater, bilar och riddare.

Oj! Dags att göra sig i ordning. Snart bär det av till staden för middag och firande för Fredriks nya jobb!

Kommer dyka upp ett matinlägg senare medan jag är och vräker i mig middag. En asagod sallad som Viktor hade kallat den. Den är värd att testas!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: