Livet

Allt för håret

Jag började min karriär i livet med långt fint hår. När jag var liten hade jag det ljusaste längsta håret. Det finns mängder med bilder på mig med en ytterst tjusig tofs och massa fina hårspännen. Men sen blev Anne äldre och ju äldre jag blev ju kortare blev håret. Det har varit svart, rött, lila, vitt, rött med svart, svart med rött, blont med grönt (japp det är sant. Blekt nästan vitt med gröna slingor), blont med rött och till slut ungefär alla olika toner av brunt man kan tänka sig. Nu (sisådär 15 år senare) hoppas jag på att jag NÅNGÅNG ska få tillbaka det där långa håret. Så jag samlar och sparar allt jag kan. Så pass långt som det är nu har jag nog inte fått till sen -99 då jag sparade frenetiskt inför studenten. För att optimera mina chanser har jag köpt på mig lite pryttlar som ska hjälpa mitt stackars hår på vägen. Jag använder fortfarande den där superba oljan jag skrev om här och jag har hur mycket som helst kvar i flaskan. Den är verkligen dryg!

Jag köpt på mig shampoo och balsam som ska passa till mitt barr och av min frisör shoppade jag en inpackning med pigment som hon menar ska vara en kanon hjälp till att hålla min färg fin så jag slipper slita på håret med toningar och färgningar.

Till slut har jag gett mig in i hälsokostdjungeln. Det här ska vara ett starkt naturmedel som stärker hår och naglar. Hoppas det stämmer. Lite starka fina naglar på köpet skulle inte sitta fel. Utgår kallt från att allt det här kommer ge mig tjockt hår ner till midjan på kortast möjliga tid. Det är nästan så jag förväntar mig fina stora lockar också.

  

Återkommer när håret börjar närma sig rumpan och berättar vilka av dom här grejerna som är bra eller bajs. 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: