Livet

Anne-dag!

Åhhh… idag ska jag få en alldeles egen dag. Nästan i alla fall. Jag och Harry ska ner och träna lite nu på morgonen men sen ska jag få åka till frisören!!! Tjoho! Massa massa långa sköna minuter ska jag sitta där med en kopp kaffe och läsa skvallertidningar. Flera timmar totalt med bara lugn och ro och massa skitsnack med bästa frisören Hanna. Hahaha. Känns rätt fånigt att längta till ett frisörbesök mer för lugn och ro än för att håret ska bli fixat. Men är man småbarnsmorsa så är man. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på med barret – det får bli Hannas jobb. Jag brukar inte ha nån plan, det blir roligare så. Det enda jag vet är dock att jag inte tänker klippa av håret, så här långt har det inte varit på typ 15 år. Jag är sjukt stolt!!!

Det värsta med den här bilden är att den faktiskt är bättre än verkligheten. Stackars Hanna – hon kommer få jobba idag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: