Livet

Nu är man inte så poppis

Ooops! Nu ligger man mindre bra till hos sambon. Hittade ett kap på blocket idag men när jag hörde av mig till säljaren var jag för sent ute. Men, som så ofta med blocket så kommer inte köparen och nu ringde tjejen och sa att jag fick komma och hämta! Jag blir per automatik Fredrik när det kommer till att vara ute och shoppa på blocket. Jag handlar gärna – men Fredrik får hämta. Så, just as we speak sitter han i bilen på väg mot Täby och hämtar hem en expedithylla med massa inredning till ungarna. Tjoho! Imorgon blir det till att mecka om lite i deras rum. Det är välbehövt. Massa leksaker och kläder ska rensas och äntligen kan jag få till förvaring som gör att Viktor kan nå sina saker själv.

Den här ska få flytta in hos minisarna. (Bilden är från annonsen på blocket) 500 pengar för alltihop!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: