Livet

Årets grandekorationer

Nu ska jag publicera en av dom fulaste bilderna någonsin här på bloggen tror jag. Men det gör inget. Jag gillar den ändå eftersom det är juldekorationerna för i år. Varje år köper jag en ny sak till varje familjemedlem som vi öppnar och hänger i granen. I år fick jag köpa 4 st vilket blev extra mysigt. Hade tänkt köpa en till Harry redan i förra året eftersom han var i magen, men ni som hängt med här ett tag vet att jag är sjukt vidskeplig när jag är gravid, så han fick vänta till i år.

La till och med till en ful ram bara för att. 🙂

Inte så svårt att gissa vilken ”kula” som hör till vilken familjemedlem va?

Nån dag när jag blir rik ska jag köpa såna där asafina kulor till den här traditionen. Drömmen är att kunna köpa typ i London eller nåt för att få tag på såna där riktigt feta lyxiga saker. Men, än så länge tillåter inte ekonomin så då får det blir såna här billiga. Det är ju ändå själva grejen som är det mysiga. ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: