Livet

Tandlöse in da house

Den är…. UTE!!!

Jomen visst. Ikväll drogs den ut med våld. Nu hade Junior tröttnat på sin sega tand som aldrig ville lossna. Gammal hederlig bomullstråd och ett ryck så var det fixat. Nu ligger tanden under kudden i hopp om att det ska komma en generös tandfe inatt. Om ni inte visste det så är det ute att lägga tänder i glas. Då kan man ju bara få mynt. Lägger man den under kudden kan det istället bli en papperpeng. Dom tänker ekonomiskt dagens kids! 🙂

I övrigt kan jag meddela att eftermiddag och kväll har varit mindre roliga här. Harry är snorig och riktigt förbannad mellan varven så jag är både döv och har kramp i armarna efter alldeles för nära umgänge med hans stämband och släpande på hans 9,2 kg. Pust. Nu sover i alla fall båda barnen så nu blir det framstupa viloläge i soffan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: