Livet

Knoppar och kudde

Ännu en dag som gått i ett. Harry har sovit dåligt vilket ställer allt på ända och allt går ut på att få dagen att gå ihop med så lite skrik och gråt som möjligt. Nu sover han äntligen så nu blir det lite lugn och ro. Phuuu..

Det blev ingen bio idag heller för SF har tydligen bestämt sig för att inte visa barnfilmer på vardagar. Surt. Och korkat. Det måste ju vara större chans att det kommer föräldrar med barn än ett gäng vuxna. Men men – vi får ta bio en annan dag. Det blev en saga i stället och nu ska vi spela råtfällan.

Just det, shoppingen blev tillfredsställande i alla fall. Fredrik köpte en asful och skittöntigt kudde-stativ till Ipaden. Men SÅ bra! Viktor blev den som invigde och han gav den högsta betyg. Själv fick jag med mig sugproppsknoppar, julpapper och ett kokboksställ från Lagerhaus. Nöjd!

Sorry för den usla bildkvalitén. Råkade maila bilder till mig själv med galet dålig upplösning.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: