Livet

Ledig dag

God Morgon!

Här har vi en lugn morgon. Fredrik har redan åkt iväg och Harry sover frukost. Jag o Viktor sitter i soffan med tända ljus och varsin skärm. Jag vid min dator och Viktor med paddan. Han har börjat spela och dona lite med den och är alldeles lycklig över hur stora fåglarna är på Angry Birds. Sötnos ♥

Till mamma och andra, om det nu finns nån mer som missat det här spelet, som inte vet vad angry birds är… Det är ett spel där man skickar i väg små fåglar med slangbella för att puckla på små grisar. Gulligt spel som är fruktansvärt beroendeframkallande!

Så fort Harry vaknar ska vi ta en sväng ner til ICA och proviantera för dagens bakning. Tills dess sitter vi kvar här och myser. Jag har börjat kika runt på webshoparna efter julklappar. Sakta men säkert börjar det rycka i julnerverna. Snart är det dags att hämta ner alla jullådor för en genomgång av vad som behöver bytas/ändras/slängas/ges bort inför julen. Undrar om jag ska ha en vit och guldig jul här hemma iår? Det var länge sen… Fortsättning i den här frågan följer!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: