Livet

Har pillat lite med utseendet

För en kort stund igår funderade jag på att flytta hela bloggen till en ny plattform. Men nej, den får bli kvar. Det var dels ett jäkla jobb att flytta den och sen kommer mycket bilder bli i helt fel format. Det nya formatet skulle bli mindre och då kommer alla bilder kapas vilket kändes sjukt trist.
Anledningen till att jag tänkte byta är för att blogg.se inte blir så snyggt i telefoner och paddor. Bloggen hamnar på kanten i nåt litet fjuttformat som inte är så skoj. Dessutom funkar det inte nåt vidare att blogga från telefon och IPad. Bilderna blir så trist små! Men jag får nöja mig med det som blir, för mycket jobb och för liten vinst att flytta allt.
Har dock (tror jag) lyckats fixa till så att det i alla fall ser bättre ut nu. Den borde synas bättre och vara större även på små skärmar. Ser det helt galet ut får du mer än gärna lämna en kommentar så ska jag förstöka dyka ner i koddjungeln igen och få till det ännu bättre.
Nu tycker Harry att mamma suttit tillräckligt länge framför datorn – nu blir det lek!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: