Livet

Lista!

Måste ju bara berätta att jag fortfarande kör på min to-do-list med 3 punkter. Har ju inte direkt haft nåt att göra på semestern men nu använder jag mig av den igen. Det funkar faktiskt. Just nu gäller det ju bara att packa upp, tvätta, få undan resväskor och sånt men jag kör ändå på 3 punkte om dagen för att inte stressa upp mig och förstöra dagen för både mig och familjen. Låter det överdrivet? Man kan tro det. Men nej, jag är KASS på att vara stessad över att jag inte hinner det jag vill. Och jag blir otrevlig som tusan. Så, jag gör mitt bästa för att ha klara mål med var jag ska hinna med på en dag och enbart fokusera på dom sakerna och släppa allt annat.

Idag är det följande punkter på listan

Tvätta – Det har jag redan gjort. All tvätt är sorterad och en maskin snurrar på. (ska)

Räkningarna – Verkligen i sista sekunden men dom ska göras ikväll. (måste)

Promenad – Det blir precis nu. Lite frisk luft tror jag kommer sitta fint. (vill)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: