Livet

Mässfynd

Här är en liten bild på mina fynd från mässan. Strumpor och Kalsonger (dom är perfekta som shorts och får åka med till Egypten) från Lundmyr och två uppskattade leksaker från MAM. Det fanns MASSOR att handla men jag höll mig. Dels för att vi har så himla mycket kläder till Harry redan och sen för att det är dyyyyrt. Även om det är fina märken så kan man hitta plaggen till bättre priser på web-shoparnas REOR. Om man däremot var ute efter en vagn eller nåt sånt riktigt dyrt kunde man nog fynda. Sen tror jag att jag hade köpt betydligt mer saker om jag haft en dotter. Det fanns mängder med söta, rosa saker i både klädväg och leksaker. Men men, jag har pengarna kvar och det känns fina fisken. Och rätt ovant! Jag har vanligtvis en viss tendens till att shoppa loss på såna här tillställningar.

fotnot till mamma: duktig jag va va?! 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: