Livet

Jag idag

Idag har jag invigt den nya svarta tröjklänningen och kom helt plötsligt på en gammal goding som jag inte använt på år och dagar för att jag inte haft något och ha under. Så idag blev det svart klänning med en stickad tunika över. Piffade till det lite och tog rutiga strumpisar och mina knallröda brillor. Perfekta (framför allt sköna) gå-på-mässa-kläder!

Har för övrigt bestämt mig för att gå till min vanliga frisör och göra om håret. Det blev väl ok när jag gjorde det på Björn Axén men inte mer. Jag vill ha det som jag vill ha det. PRECIS som jag vill ha det. Så i nästa vecka ska jag boka en tid. Tänkte ta det direkt när vi kommit hem från Egypten när man förhoppningsvis är lite brun och fin också! Man ska fasen hålla sig till sin vanliga frisör – det här med att testa andra är inget hit.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: