Livet

Varm shopping

Pia och jag tog oss en liten shoppingtur ner till Centrum idag. Jag hade som plan att kika på det sista av sommar-REA-hyllorna efter nåt fint till Egypten men det fanns inte en pryl som föll mig i smaken. Så, istället blev det lite vintermys som fick följa med hem. Tjocka strumpor och strumpbyxor är ett måste! Sen hittade jag äntligen tunna tröjor som är långa nog att ha som klänning. Tjoho! Dom satt perfekt så jag måste nog shoppa på mig ett par färger till. Svart och vit fick det bli idag men en grå och en brun tror jag blir nästa inköp. Då har jag grundfärgerna för höst och vinter. Bara att piffa till med lite färg eller smycken sen!

Vi båda shoppade loss på ett par tjocka fleecefodrade halvvantar. Varmt och gossigt men man har fingrarna fria till utdelning av banan, snortorkning och nappletande. På väg hem plockade vi upp Fredrik och då minsann blev det ett centrum till. Han skulle på en synundersökning i Stinsen. Medan vi väntade passade jag på att smita upp på Change och köpa två nya BH:ar. En ”osynlig” T-shirt-BH i nude och en jättefin Balconette i creme. Tjejerna där är ju så proffsiga och duktiga! Båda modellerna satt perfekt på första provningen. Så himla härligt! Sen jag hittade den där butiken har BH-inköp gått från att vara nåt jag verkligen hatat till något riktigt trevligt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: