Livet

Glömde listan

Japp. Listan blev bortglömd idag men vi har hunnit med en del så jag är nöjd ändå. Har lyckats ta tag i packningslistorna även om det är en hel del kvar på dom. Dags att plocka in tvätt på måstepunkten igen tyvärr och på vill-sidan är det träning som står högt på önskelistan. Morgondagens lista blir därför:

Måste: Sortera och planera tvätt. Hoppas på att det är ledigt i tvättstugan så jag slipper tvätta hemma.

Ska: Ta en tur ner till Centrum med Harry. Behöver lite småsaker.

Vill: Träna och sola.

Nu skulle jag kunna göra en hur lång måste-lista som helst känner jag men jag har lovat mig själv. En sak om dagen. Det blir ju ändå att man gör en hel del till men det viktiga är att det bara är EN sak som jag verkligen MÅSTE göra. Tycker det känns lite mer harmoniskt med det tänket men än är det en lååååååång väg till lugn och ro. Har inte ens ord för hur mycket jag längtar till semestern!!!!! Imorgon är det en vecka kvar…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: