Livet

Bandyträning

Ikväll har hela familjen äntligen varit på Viktors träning! Tyvärr har han varit sjuk och det har blivit missförstånd med tiden så vi har inte varit där någon gång förrän ikväll. Så himla kul att se! Dels var Viktor jätteduktig men det jag tyckte var roligast var att han var framåt, lyssnade på tränaren och gjorde som han blev tillsagd. Stolt mamma kan jag säga. Ett mål på matchen dom hade på slutet fick skruttet göra också så det var nöjda miner när vi gick hemåt. Dagen till ära hade vi dessutom köpt en ny bandyklubba. Viktor har haft leksaksbandyklubbor här hemma innan men nu när det är träning är mamma materialsucker. Det ska vara ordentliga grejer. Självklart hade jag kameran med mig men för att inte störa träningen körde jag utan blixt så kvalitén är därefter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: