Livet

Första tanken gällande jul

En nyhet HELT i min smak. En aladdinask med massa gott i enbart mörk choklad. Just Aladdin får mig (och alla andra i sverige förmodligen) att tänka på jul. MYSIGT!  Den här lådan kommer dock åka ner i min kundvagn så snart jag ser den i butik. EN gång innan jul måste man ju testa den så man vet att den är bra. Hoppas hoppas att den är lika god som jag föreställer mig! Hejja Marabou!

”Aladdin sätter guldkant på Julen 2011 för de som älskar mörk choklad.

Marabou har lyssna på konsumenterna och lanserar till vintern en Aladdin ask med praliner av mörk choklad fyllda med apelsintryffel, jordgubbscreme, crème brulee, mjuk toffee, cappuccino nougat, mjuk kola med nötter, nötnougat och vanilj crème” – Marabou

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: