Livet

Tagliatelle med kyckling o fetaost

Tänkte delge er ett vardagsmiddags-tips (givetvis från min nya favvo-sida ica.se). Den här pastan gjorde vi idag och den var god över förväntan. Lätt att svänga ihop på kort tid vilket alltid är ett extra plus! 

  • 4 portioner tagliatelle
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 rödlök
  • 600 g kycklingfilé
  • 2 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 150 g fetaost
  • 1 påse färsk bladspenat ca 65

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Skala vitlök och lök, hacka eller riv vitlöken och skiva löken. Skär kycklingfilén i strimlor.
Stek kyckling, vitlök och lök i olivoljan i 5-10 minuter. Krydda med salt och peppar.
Blanda detta med pastan, smulad fetaost och färsk bladspenat.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: