Livet

Nöjd med första listan

Det är jag o Baloo idag. Nöjda med det livet ger 🙂

Sjukt nöjd med mig själv idag! Vet inte om jag kan ge listan all cred men idag har jag verkligen fått saker gjort! Träningen gick skitbra. Nu när det inte är sponstimmar har Mikaela massa nytt planerat och idag har vi kört axlar och ben blandat med kondition. Härligt värre! Punkt 2 på listan check!
Medan Fredrik fixade käket hann jag få in all tvätt vilket kändes helt ok eftersom jag visste att jag liksom var ”klar” efteråt. Att det fanns mer saker att göra uppe kunde jag oväntat nog släppa. Punkt 3 på listan!
Punkt 1 hann jag med halft. Harrys säng är fixad men lillfisen blev så trött så han var tvungen att få somna utan att jag hann bädda om till Viktor. Det får bli en liten rest till imorgon bitti.

Det är lite tidigt att ropa hej men det här kan funka! Nu när jag är ”färdig” känns det betydligt lättare att sitta i soffan en stund med en kopp kaffe. Ska väl ta och knåpa ihop en lista för morgondagen då.

Ska: Vara barnvakt åt Lukas. Pia ska iväg mitt på dagen så då är det jag och småkillarna i ett par timmar. Mysigt!

Vill: Baka. Imorgon blir det kanelbullar och frallor tänkte jag.

Måste: Mer städning. Damssuga och våttorka övervåningen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: