Livet

Söndag 2 oktober

Idag är det söndag vilket betyder planeringsdag för min del. Det ska kollas och synkas kalendrar för veckan. Matplanering ska göras och andra planer och önskemål för veckan ska petas in i luckor. Största grejen för min del är att få in träningen. Igår betalade jag nämligen in en hiskelig summa pengar till SATS för att få ha kvar Mikaela i lite över 3 månader. Väldigt mycket pengar och då vill det till att man lägger manken till med övrig träning för att det vi kör så bli så bra som möjligt. Roligt ska det bli!! Insåg dessutom att det bara är 18 dagar tills vi sticker till solen så lite planering inför det ska också hinnas med. En inköpslista behövs nog påbörjas tror jag. Jag har allt men killarna behöver lite prylar… Hmm.. blir mycket skriva och anteckna idag!

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: