Livet

Så himla besviken

Det här inlägget har jag längtat efter att få skriva i 8 veckor. Det här inlägget var det inlägg där jag skulle få berätta hur bra och kul finalinspelningen var.

I det här inlägget skulle jag visa bilder från dagen. Massa fina bilder på smink och hår. Bilder på fina kläder och glada miner. Men nej. Det var en jävla elev som sminkade och hårstylist hade man GLÖMT boka. Så jag har tillbringat min dag (i visserligen fina kläder, dom hade jag ju köpt själv) med fult kladdigt smink och ofixat hår. Med ofixat menar jag dessutom att jag inte ens fick chans att fixa det själv utan allt som hanns med var att jag när jag gick på toa försökte fixa det så gott det gick med händerna och lite vatten.

Dagen har innehållit precis allt jag innan inspelningarna drog igång blev lovad att jag skulle slippa. Det är nog allt jag behöver säga tror jag. Jag kan fortsätta i det oändliga med allt skit som hänt idag och under den här inspelningsresan. Jag har lyckats hålla god min för det mesta men idag rann det över. Tack och lov var det sista dagen och nu är skiten över.
Nu är det bara en sak till innan jag kan lägga det här bakom mig för alltid.
Det är att missa programmet.


Favoritbild i repris. Den är verkligen precis mitt i prick på hur jag känner mig.
Nu blir det till att släpa sig in i duschen och försöka få bort allt jävla smink innan jag kan gömma mig under kudden.

0 kommentarer

  • Hanna

    Usch… alltså, jag vet ju inte vad det är för program, men de borde ju vilja ha en bra final..?Sen allt jobb och alla förväntningar du haft, det blir ju som en käftsmäll.Kramar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: