Livet

Ute idag också

Idag blev det en ny långpromenad med tillhörande lek och mini-picknick. Fredrik hade ryggont så han stannade hemma men vi tog vagn, cykel och fötter och stegade ner till Norrviken och lekparken vid Rotsunda. Som alltid hade vi jättemysigt och satt i solen och käkade banan och Mariekex. Kameran gick (som alltid) het så här kommer ett gäng bilder från dagen.


Hmm.. Viktor ville väldigt gärna visa upp dom här två sista bilderna. Jag är tveksam. Så kan man säga. Men vad gör man inte för sin son? Han har ju trots allt tagit bilden och det är ju inte hans fel att mamma apar sig…

0 kommentarer

  • Anonym

    Åh, vad mysigt ni måste ha haft och vilka fina bilder, Viktor är ju mästerfotograf !Kram till mormors gullkorkar och till mammas lilla flicka !

  • Anonym

    Ja, jag håller med, vilka härliga bilder och vilken härlig Anne mamma! förstår att mormor/mamma är stolt, kram Eija

Kommentera

%d bloggare gillar detta: