Livet

Ljudböcker

Jag håller på att skaffa mig ljudböcker till mobilen. Har tröttnat på att ha TV:n på som ”sällskap” på dagarna och jag vet inte hur länge jag gått och surat över att jag inte hinner läsa… Nu ska jag göra alla flugor på smällen och skaffa mig ett konto på nån av dom här två ljudboksleverantörerna. Men vilken?

Lauido är Bonniers variant. Den andra, Storytel, verkar vara nåt fristånde. Det kostar lika mycket att få en bok per månad – 89:- men det skiljer rejält om man vill ha fler. 240 för 2 st på Laudio medan man får hur många man vill för 169:- hos Storytel. Frågan är ju om jag hinner lyssna på mer än en bok per månad? Hur lång tid tar en bok? Fast om jag hinner lyssna på fler än en så kan jag säkert uppgradera mig och då är det ju billigare med Storytel. Så det får nog bli dom. Kolla! Resonera med sig själv funkar ibland. Nu ska jag Iphone-shoppa!

Update! Nu lyssnar jag på Camilla Läckbergs Änglamakerskan medan jag plockar undan disken. Suveränt att ha telefonen i högtalarna i köket ju!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: