Livet

Stegen för dagen

Har traskat på bra idag. Försöker komma upp i 10000 steg om dagen och det gör man för det mesta när man har en liten filur hemma som gärna vill bli buren och åka vagn. Idag hade jag däremot en hel del steg kvar så jag har precis stegat 4000 snabba steg på en kvällspromenad. Härligt väder men jag har blivit harig på äldre dagar (läs. sen det hänt massa skit med överfall och sånt här i krokarna) och höll mig borta från träningsspåren i skogen. Istället blev det lite husspottning i grannområdet – trevligt och jobbigt backigt! Spotifyn spelade på i gamla härliga toner med en av mina favoriter när jag är ute och går. Lena PH. Hon är grym och varje låt är i perfekt gå-tempo med trallvänliga texter. Jag brukar komma på mig själv med att sjunga med så det är tur att man inte möter så många såhär på kvällskvisten eller tidigt på morgonen när jag brukar vara ute.

Kolla in det här. Kläderna och dansen är heeeelt underbart fruktansvärda. Och håret. Och sminket. Ni fattar…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: