Livet

Men vilken dag!

God morgon – middag – kväll!

När rubriken ser ut så här brukar det betyda inspelningsdag. Så även idag. Har spelat in hela långa dagen i ett kör. Massa skoj men jösses vad trött jag är nu. Allt har gått bra och snart kommer det visas på TV så jag kan sluta vara hemlig. Tjoho! Idag har vi spelat in på gymmet så min PT Mikaela fick verkligen köra med mig framör kameror. Jobbigt kan jag säga!

Nu är det kväller och jag är liggandes i fosterställning i soffan. Middagen blev lathet kombinerat med lyx.
Antipasto när den är som bäst. Det vill säga hemgjord. Enklast i världen. Köp allt du tycker är gott (och italienskt) och lägg upp på ett stort fat. Hugg in!

På mitt serveringsfat finns 3 olika salamikorvar och en lufttorkad skinka. Sen har jag ruccola, honongsmelon, oliver, kronärtskocka, parmesan och självklart lite basilika och olivolja på toppen. Tillbehör är givetvis ett gott bröd.

0 kommentarer

Kommentera

%d bloggare gillar detta: