Livet

Morgonpromenad

Det var ett bra tag sedan men idag kom jag ut på en morgonpromenad. Med Harry OCH Fredrik. Ytterst trevligt att få familjesällsis. Vi tog en sväng i området här bara – superskönt i det fina vädret. Idag har vi inte mycket på schemat utom en visit på BVC för en lätt besiktning av Lilltrollet. Annars blir det väl det gamla vanliga med lite städning och tvättning.

Jag bakade en finfin paj igår som jag hade tänkt visa upp men den hann bli uppäten innan jag fick fram kameran. Elwira var på besök här och kollade resor. Vi har tänkt komma iväg på en resa med famliljen i höst och det är väldans praktiskt att ha en privat researrangör. Det är nära nu så snart hoppas jag kunna räkna dagarna tills vi åker!

Hmm.. Den här lukten känner jag igen.. Nu blir det mamma o Harry vs. Bajsblöjjan!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: