Livet

Stora dagar

Det är stora dagar här hemma. Idag fyller ju Harry 5 månader och igår firade vi 2-årig förlovningsdag. Jädrar vad tiden går fort när har roligt. Kvällen började dock med något helt annat. Viktor och Harry käkade middag innan oss eftersom min ”present” till Fredrik gick i matens tecken. Viktor fick välja vad han ville till middag och…


Chockrosa pannkakor beställdes. Värt att nämna är att han kom på det genom att kika i receptbanken på Bolibompa-webben. Haha, har gör som mamma. Har man idétorka på mat letar man lite på nätet bara. Kan inte gå i god för om dom blev goda men han tryckte 4 stycken så godkänt fick jag nog i alla fall. Det gick åt en del röd karamellfärg kan jag säga.

Vår kväll började när barnen lagt sig. Jag fick en helt underbar bukett blommor med ett kort… EN FOTOKURS! Tack tack tack! Jag har tänkt sååå länge att jag ska gå en kurs men det har aldrig blivit av. Nu blir det! Tjoho!

Min present kommer i nästa inlägg med recept såklart! Från början hade jag velat gå på restaurang och bio men med småfisar och en dunderförkylning fick både maten och filmen komma hem till oss istället. Det blev en väldigt lyckad kväll ♥

Kommentera

%d bloggare gillar detta: