Livet

Ingen rubrik idag

Idag tänker jag inte lägga till nån rubrik. Idag är jag inte på humör. Sjuk och bitter med andra ord. 🙂

Tänker dock inte lägga nån energi på ynkligheterna utan går raskt över på andra ämnen. Ni vet filmen vi såg i söndags, Sanctum… Den var inte superbra eller jättehäftig. Och när vi såg den tyckte vi inte så mycket alls egentligen. Men nu i efterhand har jag märkt att den liksom hänger kvar. Jag kommer på mig själv att tänka på den flera gånger om dagen. Den är baserad på verkliga händelser vilket får mig att undra både ett och annat. Jag kan ju inte säga vad eftersom jag nu tänker rekommendera alla att se den. Bra film helt enkelt.

Inläggen idag lär annars mest behandla symtom och klagomål. Hoppas ni orkar hänga med mig ändå…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: