Livet

Bedrövad och ynklig

Fy bubblan vad jag mår kasst. Riktigt risig i halsen och hostar upp lungorna. Snoret rinner och jag skulle nästan (men bara nästan) vilja visa hur jag ser ut men jag besparar er den hemska synen. Fredrik har verkligen fått vara husfru här i kväll – själv ligger jag på sofflocket och har fullt upp med att andas.. Han har fått i oss mat, fixat med tvätt, lagt Harry och nu är han o Viktor på en liten kvällsvisit hos mormor o morfar. Den lilla utflykten betyder luuuuuugn för mamma. Har precis slagit på datorn i hopp om att hitta nåt skoj att kika på men nej, inspirationen att kika på skoj klipp eller filmer fanns inte. Fattar inte att jag blir så jädrans sjuk när jag blir sjuk numera. Förr (hur gammal känner man sig nu då med det uttalandet?) var man ju förkyld mest hela tiden men inte låg man hemma för det inte… Nu är jag glad om jag orkar ta mig igenom dagen utan att bryta ihop. Blir ett par snabba inlägg här och sen tillbaka till soffan för lite mer skräp-TV. Har massa bilder från helgen men det får bli när jag pallar att sitta upp längre än 2 minuter…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: