Pyssel och Fix

Kvällsmys

Jag försöker hinna med lite tid med båda killarna utan TV, DVD och alla andra tekniska pryttlar som upptar alldeles för mycket tid på kvällarna. Det är lurt att hitta på grejjer med en 5-åring och en 5-månaders samtidigt men en favvo är sjunga. Sångboken ligger alltid framme och det är så mysigt när Viktor väljer bort alla coola, häftiga och högljudda bilar, flygplan och pistoler och bara vill hänga med mig o Harry och sjunga. Igår bläddrade vi igenom nästan hela boken och sjöng allt från sommarsånger till sjörövar-fabbe och Ekorren satt i granen. Jag o Viktor sjunger och gör alla rörelser medan Harry tittar på och lyssnar. Det här är helt klart en av mina favoritstunder!

Igår var Fredrik framme med kameran och vi blev förevigade mitt i Imse Vimse Spindel. Passade ju bra eftersom jag dagen till ära fick sjunga ihop med spindelmannen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: