Livet

Tisdag 6 september

God Morgon!

Kikar bara in här lite snabbt innan dagen ska kickas igång med frulle och dusch. Mycket på schemat idag – Träning med PT och föräldramöte på skolan bland annat. Ska även städa ur killarnas rum ordentligt för imorgon kommer VIKTOR! Längtar massor! Han har varit lite längre hos M för att vi ska komma in i rätt veckor igen och bara dom där extra dagarna känns som en evighet. Men imorgon får jag o Mini traska iväg och hämta honom. MYS!!

Annars idag är det skittrist väder och skallen är inbäddad i bomull så det blir nog till att hänga här hemma. Kom just på att vi säkert har tvättid ikväll. Typiskt. Kan bli en rätt trist och blek tisdag idag känns det som. Det är bara att börja på första koppen kaffe och muntra upp sig lite! Ska nog göra en ny playlist på spotify och sätta fart!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: