Livet

Då är man föräldrarådsrepresentant!

Gud vilket långt ord – föräldrarådsrepresentant. Men det är numera något jag kan titulera mig! Har precis kommit hem från ett långt (men mycket givande och bra) föräldramöte på Viktors skola. Jag är så himla nöjd med både hans pedagoger, rektorn, pedagogiken och klassen. Det känns kanonbra och då är det självklart ännu roligare att vara delaktig. Jag hade siktat in mig på att bli klassförälder men det kommer lottas vilka som ska vara det så då tänkte jag att va fasen, föräldraråd är ju ännu viktigare att det finns folk som faktiskt VILL vara med i så nu är jag och en tjejs pappa vår klass representanter. Det ska bli skoj!

En underbar teckning på ett föräldraråd! Undrar hur gammal konstnäraren är?

Nu blir det IDOL och sen sängen. Har ju tränat med min PT i eftermiddag och jag är lika död den här gången så sooooova är det som behövs!

Nattis!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: