Livet

Viktor är Vinter-beredd

Hittade. Beslutade. Shoppade. Vinterkläder. Redan nu. Japp! Idag hittade jag så himla fina vinterkläder till Viktor så jag slog till direkt. I vinter kommer min skrutt INTE att vara svart. Underbart! Tycker det är så trist med svart svart svart på barn. Kolla in hur snygg han kommer bli i det här!

Grönt skitfint kit från Everest. Jag är jättenöjd! Hittade matchande grön mössa och sen två par svarta tjock-vantar. Små trollvantar och sånt tar jag senare. Det tar inte slut i butikerna. Fast det bara är september var det fler av storlekarna redan slut. Sjukt ju! Men jag fick tag i det jag skulle så jag är nöjd. Det blev två par jeans inne på Kappahl också. Gillar verkligen deras barnkläder. Självklart hade jag kuponger så jag fick 20% på vinterkläderna (kupong från Stadium-tidningen) och 25% på jeansen (kupong från Kappahls klubbutskick). Tyvärr inga kuponger eller koder jag kan dela med av alltså… Men som alltid! Sök på rabatt.se innan du shoppar så du inte missar nån bra rabatt. 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: