Livet

Vi idag

Måndag morgon. Jodå. Det märker vi. Fy f-n vad vi har sovit dåligt i natt. Harry har varit vaken. Jag har varit vaken. Till och med Fredrik har varit vaken. Dom få stackars stunder som jag sovit har jag dessutom haft världens mardröm. Idag blir det powernap när Harry sover kan jag säga. Usch. Men! Inget att sura över nu. Dock krävdes den ultimata mys-jag-är-så-trött-så-jag-dör-outfiten. Nu är den framplockad efter graviditet och sommar.


Så, i varsin hel-dress hänger vi nu här hemma. Vi har fått i oss lite frulle och snart ska vi faktiskt ta och kicka igång den här dagen med att dra ner till centrum. Lämna tillbaka böcker och shoppa vinterkläder till storebror står på schemat. Jag ska även in och kolla ett äckligt dyrt (men alldeles underbart) inköp som ska göras inom snar framtid. Härligt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: