Livet

Värmande från Gina

Jag jobbar ju som bekant med att minska ner min kroppshydda från Jätte-efter-gravid-Anne till något mer normal-stor-mamma-Anne-storlek. Nu börjar det bli kallt och jag är inte riktigt i mina gamla jackor men har verkligen ingen lust att hasa runt i gravid-storleks-kläderna jag hade förra året. Så nu har jag tänkt införskaffa nåt mellanting som jag kan ha nu och sen. Alltså nån typ av cape eller poncho som passar oavsett några kilo hit eller dit. Började kolla in Gina och hittade ett par godbitar jag ska gå och kika in. Deras kvalitet är ju lite sådär och just stickat brukar inte vara deras grej. Jag hoppas mest på den vita ponchon som funkar till det mesta och capen i beige som ser jättefin ut på bild. Ska spana vidare på shoppingsiterna ikväll och se om jag hittar nåt annat. Själva inköpen får bli i nästa vecka hoppas jag för det var kallt och inte ett dugg skönt i morse så det är verkligen dags att hitta nåt som värmer!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: