Livet

Morgonens tema är…

Bajs.

Japp. Blir inga bilder till det här inlägget för jag lovar att ingen vill se hur det såg ut här för en liten stund sedan. Hur en sån liten människa kan få ur sig nåt så stort är en gåta!? Och tyvärr satt Harry i sin babysitter så allt trevligt och (självklart hallonbåtsdoftande) gegg liksom trycktes uppåt och neråt i stället för att bara stanna i rumpan. Att blöjjan sen hade åkt lite på sniskan gjorde ju inte saken bättre. Mamma kände lukten och lufte lite hurtigt upp honom och säger lite klämkäckt att ”åhh har du bajsat! Vad duktigt!” 
Mmmm.. Jätteduktig! Det var bajs ÖVERALLT! Upp på ryggen och ner i båda byxbenen. Jag fick bajs på båda händerna bara av att ta i honom. Fullständig sanering krävdes och jag ska villigt erkänna att jag slängde hans kläder. Båda plaggen var gamla från Viktor och jag övervägde snabbt att hurta upp och sätta på en extra maskin för två ynka plagg. Sen blev jag lat. Så, blöjjan, som för övrigt var det som var minst nerbajsat, samt alla kläder åkte i sopkorgen. Lillfisen blev skrubbad uppifrån och ner och jag själv fick tvätta mig ända upp till armbågarna. Nu sussar den lille mannen gott och soppåsen fick åka med Fredrik till jobbet. Eller.. jag hoppas den bara fick åka med till soprummet givietvis. På jobbet gör den nog ingen nytta. Själv sitter jag kvar i ett lite unket och svagt bajsluktande hus som ser ut som om en mindre orkan blåst igenom. När en sån liten liten människa bajsar så mycket blir liksom hela huset och samtliga familjemedlemmar inblandade och resultatet är uteslutande kaos. Tänk vad en liten?! bajskorv kan kicka igång en dag!

Blev en liten bild ändå. Kiss o Bajs-figurerna är ju bara för underbara. Viktor hade ett sånt här par mjukisdjur när han var liten och dom står nu fint i bokhyllan och väntar på att lillebror ska komma i kiss-o-bajs-åldern.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: