Livet

Frukostdags

God morgon!

Här har vi försovit oss (igen! Andra gången den här veckan liksom) och har precis fått i oss frukost. Idag står det babysim på schemat. Först ska vi dock ta en PW så mamma får rör lite på sig. Vi skulle egentligen åkt ner till öppnis med Pia o Lukas men att stressa den här lille mannen är bara att glömma så det får bli nästa vecka istället. I eftermiddag ska jag träffa min PT kom jag precis på så även denna dag blev hyfsat fullbokad.

0 kommentarer

  • loppan

    vilken häftig o behändig stol ni har!!! hålls han i den oxå eller?

    Svar:
    Absolut! Det där är en stol man sitter i när man inte kan sitta. Den liksom klämmer åt så att man inte kan ramla. Heter Bumbostol och finns på alla Barnens Hus och Babyland och så. Skitsmart!

    Anne Werner

Kommentera

%d bloggare gillar detta: