Livet

Dödare än död

Min PT – Mikaela. Underbar människa som jag verkligen gillar. Men efter idag. Jag tror jag hatar henne! 🙂
Jag har nog aldrig och då menar jag ALDRIG varit så slut som jag var efter passet idag. Jag orkade faktistk inte ens hela timmen utan vi fick snacka lite skit sista minutrarna.
Missförstå mig inte, det är grymt rolig träning och Mikaela är en ännu grymmare PT men fy f——–n vad jobbigt. Hon kör ett cirkelträningspass med mig som är på maxpuls, upp och ner, hoppa, lyft, vikter, bollar, step-up-bräder och mattor. Helg galet. Nu kommer jag få köra själv tills på tisdag men sen kommer jag ha henne 2 ggr i veckan september ut. Jag kommer vara i toppform (hoppas jag).

Men nu kryper jag i säng och inväntar en mördande träningsvärk imorgon…

Nattis

Kommentera

%d bloggare gillar detta: