Livet

Förmiddagen idag

Hemma!

Den här dagen började vi med att försova oss. Dock inte så pass att det blev kaos men nog för att bli lite förvirrade. Jag o Harry hade PW-dejt med Pia o Lukas som vi fick senarelägga lite men vi kom iväg. Skönt att få lite träning avklarat!


Harry fick hänga kvar hos Pia efter promisen eftersom jag dessutom har hunnit ner till Aqua Day Spa för att få benen vaxade och ögonbrynen fixade. Nu är benen lena igen (dock väldigt rödprickiga men imorgon behöver jag inte gömma mig i långbyxor längre)

Nu har vi blogg/sov-paus här hemma ett tag innan det är dags att packa in oss i bilen för att ge oss ut på en liten shoppingtur. Det är dock mat på inköpslistan så det blir bara tur och retur till Willys. En lugn eftermiddag med andra ord.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: